Dementi


Den 12. Marts, 2019.

Så hver gang der byder sig en mulighed så kan du godt regne med at jeg vil svine dig til”, skriver Jørgen Nielsen alias ”Lydjørgen” henvendt til mig på Pouls Blog.

Indlægget lyder i sin helhed sådan:

Måske du skulle have afholdt dig fra at starte med at kalde mig religiøs (1), uberegnelig, uden for pædagogisk rækkevidde (3), og generelt antyde at jeg nok burde befinde mig på en lukket afdeling (2).


Det hidsede mig faktisk op tro det eller lad være, og jeg begyndte at korrigerer dig hver gang du skrev noget vrøvl, i øvrigt et projekt uden ende.


Det hidsede åbenbart din menighed/dine disciple så meget op at de meldte mig og var i stand til at yde en pres som fik mig smidt ud af Nerds uden en forudgående advarsel og uden jeg havde brudt en eneste regel, det er jeg ked af ,og ikke mindst sur over.


Så hver gang der byder sig en mulighed så kan du godt regne med at jeg vil svine dig til. Men naturligvis ikke med de primitive metoder du selv benytter dig af.

Citat slut.


Jeg vil hermed dementere rygter og usande påstande bag den tilsvining Jørgen Nielsen har til hensigt at fortsætte. Læser man debatindlæggene på Nerds, ser man dele af historikken og den rette sammenhæng i Jørgen Nielsens udsagn.

Citatet ovenfor. Jørgen Nielsen's efterhånden mange og vedvarende angreb på mig personlig og det jeg skriver om, starter længe inden ord som ”religion”, ”udenfor pædagogisk rækkevidde” og udtryk som ”en lukket afdeling” er sagt eller skrevet noget sted.

Det Jørgen Nielsen henviser til i overstående tekst er taget ud af sammenhængen og tillagt mig som den ansvarlige.

1. Religion. Religiøs. Jeg anvendte ordet ”religioni et direkte svar til Kåre Nielsen alias ”Maleren”, som skrev: Lyden, i mine øre, ændre sig meget for tiden, er "burn-in" en mulighed hvis man tror på det?Citat slut.

Det kommenterede jeg med følgende: Man skal være yderst varsom med at sige ja eller nej til burn in. Det svarer til at angribe en religion. Jeg er konstant i tvivl om betydningen. Men står jeg med ryggen mod muren er min oplevelse den, at svaret er ja, måske. Frem for nej, slet ikke”. Citat slut.

2. Den ”lukkede afdeling” og antydninger i den sammenhæng kommer fra dette indlæg, som jeg ikke har nogen andel i.

3. Med konstateringen af Jørgen Nielsens fortsat intensiverede fremfærd trods henstillinger og kommentarer fra alle sider, tillod jeg mig at nedskrive min tanke. At jeg oplevede Jørgen Nielsen som ”værende udenfor pædagogisk rækkevidde”. Den formulering har jeg anvendt. Det vedgår jeg.

Jeg har ikke på nogen måde medvirket til eller påvirket ”mine disciple” til, som Jørgen Nielsen udtrykker det, en eksklusion af Jørgen Nielsen på noget forum. Skønt dette og dette indlæg kunne have tilskyndet til det.

I sikker forvisning om at Jørgen Nielsen læser dette, betragter jeg problemstillingen som afsluttet og de bebudede aktiviteter indstillet.

12. Marts, 2019. Kaj Reinholdt Mogensen